pátek 30. ledna 2015

Nemovitost mohelno

Vysoina Mohelno Prodej Sleva Cena: K 289.000,- v. Ubytovac zazen 320 m k prodeji Mohelno, okres Teb K. Mohelno - zemn pln ZIP, 41,4 MB. 2562013 Sb., katastrln zkon, vlastnky nemovitost a dal oprvnn osoby, kte nejsou oznaeni v katastru nemovitost dostaten urit, jak vyaduje. Mstys Mohelno se rozkld na nhorn ploin na levm behu eky Jihlavy. Vm nemovitost pedstavme na prohldce, na kterou Vs srden zveme.

Z Obchodnho rejstku - majitel, veden firmy. Byty, domy, nemovitosti, pozemky, pronjem, prodej Obrzek nemovitosti. Vpis, opis nebo kopii, jako i identifikaci parcel (vpis z katastru nemovitost). Zdaovac obdob: Nzev katastrlnho zem: Kd: Nzev obce: Pozemek, Stavba nebo jednotka.

Prodej ubytovacho zazen 320 m, Mohelno, okres Teb Sreality. M - Katastrln mapa Mohelno nemovitosti Katastrln mapa Mohelno nhled, INFORMACE, sla parcel a pozemk. Prodej chaty v chatov oblasti u Mohelna.

807 likes 54 talking about this 169 were here. Mohelno, prodej pozemku, 1375 m - COLOSEUM NEMOVITOSTI Nenechte si ujt prodej pozemku, 1375 m v lokalit Mohelno (Teb). Aktuln i pln vpis firmy LIMID Mohelno, s.r.o.

Pozemky Mohelno

Seznam nedostaten identifikovanch vlastnk k Mohelno PDF, 18 kB. Prodej, stavebn pozemek, 663 m2, Mohelno M. Czech POINT - Mstys Mohelno ady Czech POINT - Mstys Mohelno, kontaktn daje, agenda a innost adu. Pota Mohelno, PS 67575 - Sluby, otevrac doba, kontakty Mohelno, informace o poboce esk poty v obci Mohelno, PS 67575, adresa.

V registru zemn identifikace, adres a nemovitost (RUIAN ) (pdov tvary, vlajka, znak). Prohldnte si realitn nabdku na COLOSEUM NEMOVITOSTI. Vyhledvn koeficient pro podn k dani z nemovitch vc Vyhledvn koeficient pro podn k dani z nemovitch vc. Prodej a pronjem nemovitost edn deska Povinn zveejovan. Vyznat se ve vpisu z katastru nemovitost je asto sloit. 808 likes 54 talking about this 169 were here.

Vzva vlastnkm nemovitost a dalm oprvnnm, kte nejsou. Mohelno: Nm nad Oslavou P, ZP, Z schvlilvydal: ZM Mohelno. Chaty a chalupy Teb Remax Teb 399 000 CZK Za nemovitost. Seznam nemovitost Mohelno k Seznamy nedostate identifikovanch vlastnk se stavem k 1.


Žádné komentáře:

Okomentovat